Een Nederlands bedrijf en Remeha is al jarenlang actief op de markt voor CV ketels. Door voorop te lopen qua innovaties bieden ze altijd de nieuwste ketels aan die erg zuinig zijn. Veel zuiniger gaat u ze niet vinden op de markt. Het staat bekend als een betrouwbaar merk en dat is erg belangrijk bij de aanschaf van een HR ketel, combiketel of een andere CV-ketel

Verschillenden modellen

Remeha blijft zich ontwikkelen en daarom komen er geregeld nieuwe modellen bij die enkel maar een betere investering worden. Om een juiste keuze te kunnen maken tussen de diverse modellen zijn er een aantal aspecten belangrijk:

  • Het type woning
  • Welk wooncomfort wenst u met betrekking tot warm water
  • Wat is de inhoud van de woning
  • Het warm water gebruik

Gelukkig heeft Remeha hierzelf de ketelwijzer voor ontwikkeld die helpt met het maken van de keuze. Door de wensen aan te geven krijgt u een advies voor de meest geschikte CV ketel in uw situatie.

De prijzen van Remeha CV ketel

Naast de innovatieve instelling staat Remeha ook bekend om zijn scherpe prijzen. Voor de kwaliteit die ze leveren is het een erg goede prijs. Natuurlijk heeft ieder model zijn eigen prijs en kunt u in de ketelwijzer hier meer informatie over vinden.
Naast de prijzen van de ketel zal de installateur ook kosten met zich meebrengen. Het vergelijken van CV ketel installateurs is dan ook zeker een goede keuze. Deze vergelijking is geheel gratis aan te vragen. Naast de CV ketel krijgt u ook direct inzicht in de kosten die komen kijken bij de installatie. De kosten verschillen per installateur en met een vergelijking kunt u tot 40% besparen op de totale kosten. De keuze voor een Remeha CV ketel kan hier een onderdeel van zijn, laat u altijd informeren naar de mogelijkheden!